Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε το kiibo με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω του eshop
  • Μέσω email: info@kiibo.gr
  • Τηλεφωνικά: 22310 20176 (Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-22:00 & Κυριακή: 09:00-20:00)

Χρέωση μεταφορικών

Εφόσον δεν παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (5ο χλμ. Παλαιάς Εθν. Οδού Λαμίας-Στυλίδας), η αποστολή της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε θα γίνει μέσω εταιρείας courier. Εφόσον το σύνολο του καλαθιού σας είναι μικρότερο από €100,00, τα έξοδα αποστολής με τα οποία επιβαρύνεται η παράδοση της παραγγελίας σας είναι €5,00.

Αν το σύνολο του καλαθιού σας είναι €100,00 και άνω, η αποστολή της παραγγελίας σας παρέχεται δωρεάν.

Παράδοση το Σάββατο προσφέρεται μόνο κατόπιν συνεννόησης και δεν χρεώνεται επιπλέον. Προς το παρόν, δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής εκτός Ελλάδας.

Τρόποι πληρωμών

1. Πληρωμή στην παράδοση με αντικαταβολή

Εφόσον η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει μέσω εταιρείας courier στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε, μπορείτε να εξοφλήσετε με αντικαταβολή το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής. Η αντικαταβολή δεν αυξάνει τα έξοδα αποστολής.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, θα χρειαστεί να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής.

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αριθμός IBAN: GR72 0110 7540 0000 7540 0181 121

Στείλτε μας το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης της πληρωμής μέσω email στο info@kiibo.gr, αναγράφοντας οπωσδήποτε και το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οποιαδήποτε τραπεζική προμήθεια για την μεταφορά χρημάτων (έμβασμα) από άλλη τράπεζα είναι υποχρεωτικό να επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί άμεσα για αποστολή και θα σας παραδοθεί μέσω εταιρείας courier στη διεύθυνση που επιθυμείτε.

3. Πληρωμή με μετρητά ή με χρέωση τραπεζικής κάρτας

Προς το παρόν, οι πληρωμές με μετρητά ή με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, American Express) είναι διαθέσιμες μόνο στο φυσικό μας κατάστημα (5ο χλμ. Παλαιάς Εθν. Οδού Λαμίας-Στυλίδας) στο ωράριο λειτουργίας του. Η χρέωση του ποσού γίνεται εφάπαξ και ΟΧΙ με δόσεις.